Tiraj alb-negru

Cea mai bine vândută formaţie din istorie, The Beatles face bani şi după o jumătate de secol. De data aceasta, vorbim de fotografii din primul lor concert în America.

În 1940, The Beatles vizitau Washington, New York şi Florida, iar Joe Allan a avut grijă să imortalizeze momentul în sute de poze alb-negru. Mark Noboshek, angajat al Rufus Stone Limited Edition, le-a editat în albumul Monochrome.

Monochrome vine în două variante: standard, cu un tiraj de 2500 de copii, la preţul de £175, şi hardkase, 350 de copii, fiecare în valoare de £290. Cea de-a doua conţine în plus cu 4 fotografii color ale fiecărui membru în parte, care nu au mai fost şi nu vor mai fi publicate în alte surse.

Iar pentru a creşte valoarea albumului, Rufus Stone foloseşte doar carton reciclat pentru cărţile sale, iar hârtia provine din surse aprobate de FSC (Forestry Stewardship Council), organizaţie care are ca scop taierea raţională a copacilor şi oprirea defrişărilor masive.

Astfel, dacă sunteţi fani The Beatles sau pur şi simplu vreti să adaugaţi un plus de culoare (sau de alb-negru) colecţiei dumneavoastră, nu ezitaţi să vă comandaţi Monochrome cât mai curând, înainte să se epuizeze toate cele 2850 de copii.

The Beatles

(Sursă foto: www.rslimitededitions.com, www.thebeatles.com)

One Comment

  1. You are so cool! I do not suppose I’ve read a single thing like that before. So great to discover someone with unique thoughts on this topic. Really.. thanks for starting this up. This site is something that is required on the internet, someone with some originality!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *