Cum a fost la evenimentul de lansare a music-video-ului “just A letter“ în regia Octavian Fînaru

Marţi seara, in 24 octombrie, a avut loc lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, “A”, la Băneasa Shopping City – Grand Cinema and More, Sala Epika.

Cei peste 300 de invitaţi prezenţi la eveniment au avut parte de câteva ore pline de emoţie, muzică frumoasă şi networking. Seara a început cu un discurs din partea regizorului Octavian Fînaru, iar în cele din urmă, alături de el a fost invitat pe scena şi producătorul executiv al proiectului, Răzvan Dincă. Pe parcursul evenimentului, ne-am putut bucura de un music-video emoţionant, acompaniat de muzica lui Cornel Ilie – Trupa Vunk. Seara a continuat cu o sesiune de socializare în cadrul Epika Lounge.

Music-video-ul “just A letter“, în regia lui Octavian Fînaru, cel care semnează şi textul scrisorii, este o introspecţie în sufletul expeditorului, prezentându-ne momente din povestea celor doi pe care el şi le aminteşte în timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat în noiembrie pe tărâmul Hollywood-ului, în cadrul American Film Market, în Santa Monica, Los Angeles, un festival internaţional de film la care vor participa marii producători şi regizori ai lumii.

25589964_1753547298008871_939390211_n

Despre autor

Scriitor, regizor, impresar, producător de film şi de teatru şi fondator al ARTAVI International Entertainment, Octavian Fînaru a debutat în scenaristică în 2010, cu romanul “Grigore“: “Încă de când am scris primele rânduri, scopul acestui proiect a fost ecranizarea – România are nevoie de un asemenea film”. Aşa şi-a înfiinţat propria companie sub care activează din 2011: a regizat mai multe piese de teatru şi a iniţiat tinerii actori în teatrul-forum, concept brazilian creat de Augusto Boal, organizând workshop-uri, regizând spectacolele “Primul pas” si lansand un nou format TV. A publicat mai multe romane de dragoste si psihologice, coordonand, prin proiectele artistice, campanii de publicitate si evenimente in ariile corporate si entertainment.

Despre carte

Demnă de Cartea Recordurilor, „A” este primul roman‐scrisoare din toate timpurile. Întreaga carte, de la prima până la ultima pagină, este o singură scrisoare: scrisoarea lui către ea…

După o despărţire în care au rămas cuvinte nespuse, el se retrage în liniştea marii şi începe scrisoarea către ea. Timp de un an şi jumătate, retrăieşte emoţiile lor, fiecare moment al poveştii. Apoi îi trimite scrisoarea… Povestea este surprinzătoare şi chiar miraculoasă, pentru că atinge speranţa oricărei dame de a întâlni o iubire eternă, un refugiu care va arată că, în continuare, totul va fi frumos şi împlinitor.

Despre ARTAVI Studios

Evenimentul a fost produs de ARTAVI Studios, companie canadiană fondată de Octavian Fînaru, iar viziunea companiei este să pună România înapoi pe harta culturală a lumii. “A” este începutul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicată integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducând o nouă specie în genul epic: romanul-scrisoare.

Regizorul şi scenaristul Octavian Fînaru, împreună cu o parte din echipa de producţie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa ediţia internaţională a cărţii – “A”. Romanul a fost lansat în România în luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, în trei ediţii: standard (tip plic),  deluxe (plic din hârtie manuală şi sigiliu cu ceară) şi pergament (o rola de 15 metri care cântăreşte 3 kilograme).

Echipa pregăteşte atât un turneu naţional, în marile oraşe din România, cât şi unul internaţional, în oraşe precum Berlin, Rotterdam, Paris şi Bruxelles.

Sponsorii evenimentului au fost: My Cliniq – Creator of Beauty, Cherie Hotel Boutique & Restaurant, Buchete Altfel, Castel Film Studios, Complex Sportiv 2000, Cristallini, Geta Voinea Hair&Beauty Salon, Geta Voinea Factory, Handsome Monk, The Achemists, Şcoală de Make-up Raluca Paraschiv, Laurenţiu Florea, Consiglieri, Motomedia, Pizza Hut, Cezanne, vitam!n aqua, Premier Palace Spa Hotel, Via Viticola Sarica Niculiţel.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *