Soprano Ice: bijuteria tehnologică în fotoepilarea medicală

Idealurile noaste legate de perfecțiune sunt motorul acestui Univers, al setei continue de evoluție și al necesității de a progresa de la o zi la alta. În urmă cu puțini ani, epilarea definitivă apărea pe buzele tuturor devoratorilor de Frumos ca un instrument esențial nu numai pentru obținerea unei imagini fără cusur, ci și ca un ritual de definire a unui nou tip de igienă în care absența părului nedorit este un element garantat pe termen lung. Promotor al inovației, SkinMed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie, Dermatoestetică și Venerologie propune un nou tip de îngrijire și eliminare a părului nedorit prin folosirea celui mai apreciat laser la nivel internațional: Soprano Ice.

beachbody3

Conceput ca o bijuterie tehnologică menită să răspundă unei largi palete de necesități și dorințe, Soprano Ice este cea mai completă și eficientă soluție pentru îndepărtarea părului cunoscută în prezent. Dacă până mai ieri culoarea deschisă a firului de păr și pielea bronzată reprezentau două dintre cele mai cunoscute limitări când venea vorba de epilarea definitivă, noua tehnologie reușește să le transforme în avantaje inegalabile. Părul blond și subțire este eliminat fără probleme cu ajutorul Soprano Ice, ședințele putând fi efectuate indiferent de sezon, cu rezultate neinfluențate de bronzul pe care ni-l dorim atât de mult.

Cu o denumire ce îl propulsează în topul celor mai înalte așteptări, precum și cu numeroase premii internaționale pentru inovație și calitate, Soprano Ice reprezintă vocea care setează noi standarde și trenduri în domeniul fotoepilarii. Timpul de tratament redus la jumătate, tehnologia prin care pielea este răcită la suprafață, în timp ce căldura este păstrată în derm pentru tratarea foliculilor minimalizează riscurile de ardere și crește confortul pacienților. Încălzirea graduală a dermei prin folosirea repetată a impulsurilor electrice previne reapariția părului și este cea mai sigură procedură cu laser inclusiv pentru fototipurile mai închise de piele, care sunt sensibile la căldura utilizată în tratamentele cu laser.

beachbody2

Prin serviciile și tratamentele puse la dispoziția pacienților săi, SkinMed Clinic transmite un important mesaj despre minunata simfonie a simțurilor care ne definește și ne ajută nu numai să percepem lumea, dar să o reinventăm. Nu credem în revoluții, credem în evoluții. Altfel spus, în Soprano Ice, vârful de lance al tehnologiei în domeniul fotoepilării medicale prin care conturăm definiția perfecțiunii. Știința nu eludează miracolele, are și face propriile ei minuni. În această categorie intră și Soprano Ice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *