Signature Cakes by Grace Couture Cakes


French Kiss, Naked Cake, Carrot Love, Pink Delight, Italian Dream, Strawberry & Tea, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Black & Baileys și Sweet Meringue devin astfel alegeri de bază pentru orice tort, indiferent dacă este pentru  o aniversare, nuntă, botez sau un alt eveniment special.

 Naked Cake

Signature Cakes este o colecție în care vei regăsi gusturile, aromele și texturile preferate, combinate ideal de specialiștii atelierului. Cele zece propuneri ale noii colecții Grace Couture Cakes sunt torturi rafinate, delicioase, timeless, decorate simplu și elegant.

 

Torturile combină mousse-uri delicate, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, straciatella, zmeură șampanie, whiskey sau Bailey’s, blaturi subțiri de pandișpan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar și rețete clasice reinterpretate, precum carrot cake. Nu lipsește nici senzaționalul tort fără glazură, naked cake, revelația anului în materie de torturi couture.

 Pink Delight

Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, putând fi adaptate în funcție de eveniment. Atelierul Grace Couture Cakes folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi.

 

Despre Grace Couture Cakes

 

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti, dând formă celor mai rafinate dulciuri (torturi, cupcakes, macarons, prăjituri sau candy bar-uri), pentru a celebra momentele speciale şi poveştile de iubire din viaţa fiecăruia dintre noi.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *