Rasfatul are un nou nume: Balmain Hair Couture

‘Poftim? De ce ti-ai cumpara un parfum pentru par? Te poti da cu parfum normal.’

‘Pentru ca miroase a… matase, a poveste.’

Acesta a fost argumentul prin care i-am convins pe cei din jur ca parfumul pentru par de la Balmain Hair Couture este mai mult decat un moft, e o experienta in sine, ce are puterea de a-ti schimba complet starea de spirit. De altfel, toate produsele destinate ingrijirii parului aflate sub semnatura Balmain sunt declaratia de dragoste pe care o poti face podoabei capilare. De la sampon, balsam, masca, tratamente pana la serum de fixare a buclelor, fixativ (iar lista poate continua), fiecare dintre ele pune semnul egal intre ritual si rasfat, lux si pragmatism.

resized balmain

Poate ca nimeni nu a subliniat mai bine decat Lindbergh marea problema a femeilor in zilele noastre, aceea ca ‘traiesc sub tirania frumusetii’. Ne dorim un corp ca in reviste, ne dorim un ten de portelan si un par la fel de stralucitor ca al starurilor de pe covorul rosu. Si le putem obtine, dar cu eforturi si multi bani investiti in saloane care ofera servicii de top prin utilizarea produselor profesionale. Sa nu uitam de cea mai importanta resursa pe care de multe ori nu o avem: timpul. Filosofia Balmain Hair Couture este de a oferi solutii profesionale pentru problemele de zi cu zi ale parului: varfuri despicate, lipsa volumului sau a stralucirii etc.. Bref: ingrijire, aranjare, fixare. In doar cateva minute.

Balmain_Care_MoisturizingLine-600x600

Imi doream sa fac un top al produselor preferate, insa mi-am dat seama ca imi e imposibil. Iubesc in egala masura pieptenele placate cu aur de 24k (de la aspect, o da!, pana la functionalitate), produsele de ingrijire (nu se compara cu nimic din ce am incercat in saloane), samponul uscat (care nu incarca parul),  fixativul, dar si parfumul pentru par care completeaza acest ritual printr-un touch glamorous.      

gold

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *