Photosnacks, pentru un eveniment de neuitat

Cum îți transformă Photosnacks evenimentul într-unul de neuitat?

Fie că este vorba despre un eveniment corporate, o nuntă, un botez, sau un alt eveniment important, îţi doreşti să fie unul de succes! Îţi doreşti ca invitaţii să aibă parte de o experienţă pe care să o țină minte, să îşi amintească cu drag de-a lungul anilor evenimentul tău, să fie un eveniment de neuitat! Cum te ajută Photosnacks?   

Cunoşti cabinele foto ca fiind ceva practic, când ai nevoie de o poză de buletin, sau de paşaport şi probabil le-ai văzut deja prin oraş. Ei bine, odată cu tehnologia, cabinele foto au evoluat! Echipa Photosnacks îţi pune la dispoziţie Social Photo Booth, cabina foto care îţi transformă evenimentul într-unul de neuitat!

ph1

Ce este Photosnacks?

Photosnacks este o cabină foto dotată cu un arsenal de studio fotograf profesional, cu camere foto/video HD performante și lumini de studio, cu un software de social sharing pentru rețelele de socializare, cu background customizabil și o imprimantă foarte performantă, care imprimă instant fotografiile făcute de invitați.

 

Ce înseamnă Photosnacks când organizezi un eveniment?

Photosnacks înseamnă un partener de încredere care îţi poate asigura succesul evenimentului pe care îl organizezi! Echipa tânără şi entuziastă, condusă de oameni cu experienţă în organizarea de evenimente, îţi poate personaliza atât cabina foto, cât şi recuzita pe care ţi-o pune la dispoziţie pentru invitaţi. Astfel încât, oricare ar fi tema evenimentului tău, îţi poţi surprinde participanţii cu cabina Social Photo Booth Photosnacks, perfect potrivită evenimentului tău!

ph2

Care sunt beneficiile Photosnacks pentru organizatori?

Fie că organizezi un eveniment publicitar, o lansare de produs, un concert, un târg, o expoziţie, o petrecere corporate sau o petrecere privată, Photosnacks este atât un ajutor pentru crearea unei atmosfere plăcute pentru invitaţi, cât şi un excelent instrument de marketing.

Mereu conectată la internet (prin Wi-fi hotspot 4G), cabina Photosnacks poate urca fotografiile şi clipurile video făcute de invitaţi atât pe site-ul evenimenului, cât şi pe paginile de social media împreună cu hashtag-ul dorit, în mai puţin de câteva minute de la realizarea acestora. Astfel, evenimentul poate fi apreciat şi share-uit atât de participanţi, cât şi de alte persoane.

Cu ajutorul touch screen-ului uşor de folosit, instalat în afara cabinei, Photosnacks poate colecta date de la participanţi, poate realiza chestionare şi poate înregistra adresele de email ale participanţilor pentru eventuale campanii de marketing ulterioare. De asemenea, soft-ul Photosnacks poate organiza cărti de oaspeţi semnate digital, aşa cum poate strânge şi  testimoniale.

Atât posibilitatea de a alege backgroundul potrivit evenimentului tău, cât şi accesorile amuzante cu care invitaţii se pot fotografia (pălării, mustăţi, mesaje bine alese şi alte accesorii interesante) încurajează participanţii să se fotografieze într-un cadru vesel şi relaxat care le oferă libertate de exprimare.

Fotografiile pot fi proiectate pe Social Wall, asigurând amuzamentul şi buna dispoziţie tuturor! În plus, Photosnacks îţi oferă posibilitatea de a organiza o tombolă, iar câstigatorii pot fi aleşi aleator. Iar premiile pe care le oferi pot susţine desigur tema evenimentului tău!

Ce te-ar mai putea interesa? Fotografiile realizate de invitaţi pot fi imprimate de către aceştia instant, pe hârtie de calitate superioară, rezistentă la apă şi la UV. Astfel, fiecare participant poate păstra o amintire frumoasă a evenimentului, rezistentă în timp. Iar opţional, le poţi oferi posibilitatea de a magnetiza fotografiile, în felul acesta le pot păstra la vedere, pe frigider sau pe un alt suport metalic, pot păstra de-a lungul anilor o amintire frumoasă a evenimentului tău!

 

Care sunt beneficiile Photosnacks pentru participanții la eveniment?

Modernă, uspor de folosit, cabina Photosnacks oferă posibilitatea participanţilor să se fotografieze relaxaţi, singuri sau împreună cu prietenii. În funcţie de background-ul şi accesoriile pe care le-am pregătit pentru ei, rezultatul poate fi amuzant şi deosebit de apreciat!

Faptul că participanţii îşi pot trimite fotografiile pe e-mail cât şi pe reţelele de socializare este un alt avantaj!

Graţie luminilor profesionale cu care este dotată cabina Photosnacks, precum şi imprimantei performante cu care invitaţii îşi pot imprima fotografiile instant, fotografiile sunt de o calitate superioară, luminoase şi în culori frumoase, o amintire tocmai bună de păstrat!

Câte fotografii pot face participanţii? Nelimitat, fiecare invitat poate păstra o amintire a evenimentului tău de neuitat!

ph3

Cum poti aduce cabina Photosnacks la evenimentul tău?

E suficient să contactezi Photosnacks, să le spui despre evenimentul tău, iar echipa Photosnacks, entuziastă şi experimentată în organizarea de evenimente va veni cu cele mai potrivite opţiuni! Poţi închiria cabina Photosnacks între două şi zece ore, în funcţie de durata evenimentului cât şi de buget! Pe întreaga durată a închirierii, personalul Photosnacks va fi alături de invitaţii tăi, oferindu-le asistenţă într-un mod profesionist şi prietenos, astfel încât fiecare participant se va simţi încurajat să beneficieze de Photosnacks! Photosnacks îţi transformă evenimentul într-unul de neuitat!

Poţi afla aici mai multe informaţii: www.photosnacks.ro!

 

Telefon: 0744 888 811, 031 437 8047

Email: hello@photosnacks.ro

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 28, etaj 1, sector 2, Bucuresti, Romania.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *