Parfumul gândurilor: Lalique Encre Noire pour Elle

Floral, dar misterios în același timp, Lalique Encre Noire pour Elle reprezintă o invitație de a pătrunde în obscura lume a simțurilor, acolo unde te vei intalni cu straina din tine.  Nu este un parfum pentru femeia modernă, nesupunandu-se ideii de a comunica cu orice pret cu Ea, fiica prezentului. Din contra, ceea ce face ca aceasta esenta sa fie speciala este incercarea de a defini feminitatea prin criteriul anacronismului.

Lalique-Encre-Noire-pour-Elle-2

Christine Nagel a compus o poveste volatilă îmbinând într-o senzualitate a subtilitatilor notele de mosc, trandafir și cele florale, potențate de calda atingere a ambrei și consistența notelor lemnoase. Ediția apărută în 2009 vine în completarea tabloului propus de Lalique Encre Noire Pour Homme cu trei ani mai devreme. Designul memorabil ce a captat atenția iubitorilor de esențe prin eleganța și rafinamentul emanate este păstrat și de această dată, diferențiindu-se prin inscripția „Pour Elle” de pe verso.

lalique-encre-noire-pour-elle-eau-de-parfum-100ml_2_enl

Dacă varianta masculină este inspirată de cerneala neagră și este dedicată filosofilor contemporani, apa de parfum pentru Ea schițează portretul femeii boeme care poartă esența propriilor idei. În fond, pădurea de vetiver închisă într-o sticlă nu este altceva decât parfumul gândurilor ei.  Pe langă apa de parfum ce poate fi găsită în variante de 50 sau 100 ml, extractul de parfum Lalique Encre Noire pour Elle vine într-un flacon din cristal negru,  ediție limitată și valorează nu mai puțin de 850 euro.

lalique-encre-noire-pour-elle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *