One Elegant(ine) Year

Era 13.03.2013. O seară ploioasă şi rece, precum multe alte seri din luna martie. Atunci am distribuit pe reţelele sociale primul articol de pe platforma Elegantine.ro. Primii cititori, primele comentarii, primii oameni care ne-au promovat materialele.  Fără premeditare sau superstiţii inutile. S-a nimerit, s-a potrivit. O mână de tineri cu un entuziasm aparte şi experienţe diferite au creat primul instrument din peisajul mioritic, menit să destructureze imaginea luxului până la măduvă. Elegantine crede că luxul înseamnă esenţe, iar esenţele se măsoară cu ajutorul educaţiei.

După un an în care am călătorit în Italia, Franţa, în care am redat vizual concepte precum dorul, reamintirea, puterea sau am vorbit despre mituri, vă propunem, în această ediţie aniversară, un fashion editorial aparte semnat Claudiu Ciprian Popa, interviuri cu tineri antreprenori care au transformat esteticul în afaceri profitabile, dar şi cu personalităţi care nu se tem să vorbească despre goliciune şi goluri. Totodată, vă prezentăm câteva dintre lucrările fotografice ale unuia dintre cei mai promiţători artişti la început de drum: Dragoş Mălăescu. Vă invităm, aşadar, să descoperiţi universul Elegantine care, în martie, poartă haine simple, dar nu simpliste: Fetish. La mulţi ani, Elegantine! La mulţi ani, vouă, celor care credeţi că luxul înseamnă eleganţă!

march

Photographer: Claudiu Ciprian Popa, Model: Cristiana-Beatrice Pista, Styling: Floarea Codrea, Makeup & Hair: Betty Facaianu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *