Minimal shapes

Asa cum japonezii au obsesia simplitatii si a simplificarii, SkinMed Clinic se increde in puterea tehnologiei de a reduce complexitatea ritualurilor ce tin de ingrijirea personala pana la transformarea lor in actiuni menite sa ne asigure confortul de care avem nevoie si imaginea perfecta. Ideea de simplitate, desi a fost vazuta ca un trend in ultimii ani, are o profunzime inegalabila si ne aminteste, in fond, ca minimalismul s-a nascut la intalnirea dintre forma si functionalitate. Echipa de specialisti prezenta in clinica din Splaiul Unirii nr 8 propune un nou tip de abordare a problemelor ce tin de cel mai mare invelis al corpului uman, transformand pielea intr-un element ce are propria arhitectura, propriul design, dar mai ales, nevoie de atentie. Ca orice lucru simplu, neasteptat de complex.
skinmed
La coliziunea dintre nevoi si dorinte cand vine vorba despre infatisarea noastra, adesea pielea are de suferit. Perioada verii ne demonstreaza fara doar si poate acest lucru, de la factorii externi care ne afecteaza mai mult ca oricand in aceasta perioada, pana la razele solare care fac ravagii insesizabile imediat, dar cu efect pe termen lung. Vizita la medicul specialist nu este un moft, ci ci o necesitate care are rolul de preventie, dar si de revelare a micilor aspecte specifice pielii fiecaruia dintre noi. Expunerea la soare este inevitabila, dar consecintele, in absenta cunostintelor si a masurilor potrivite adresate tipului de piele pe care il avem, ne urmaresc luni de zile. De la modificarea si inmultirea alunitelor pana la arsurile produse de expunerea la soare. Ingrijirea tesutului epidermic este un ritual al redescoperirii si un abc al construirii increderii de sine.
 SkinMed Clinic vorbeste despre un alt tip de obsesie, o pasiune traita si asumata pana la transformarea ei intr-un stil de viata: simplitatea de a simti. Pielea noastra nu doar ne protejeaza, are rolul de a ne traduce miracolul lumii la nivel epidermic si de a acoperi cu viata gandurile care zac in noi. E o forma de exprimare. Ne da forma. Simplu, dar nu simplist.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *