Maria Dermengiu: “Marie Nouvelle este un brand ce încoroprează arta în ritmul cotidian al vieţii de zi cu zi.”

Maria Dermengiu este artistul din spatele brandului Marie Nouvelle, un brand ce se remarcă prin simplitate, arta şi tradiţie. Toate creaţiile Marie Nouvelle sunt făcute din mătase 100% naturală şi înglobează colecţiile de picturi din diferitele expoziţii personale de la Muzeul Ţăranului Român, U Art Gallery şi alte locaţii de prestigiu.

Despre business, fericire şi viaţă am discutat şi eu cu Maria, un om frumos ce a pornit o afacere promiţătoare, pe care vi-o fac cunoscută în rândurile de mai jos.

 Rochie Mandala-web

Elegantine: Care este povestea din spatele brandului Marie Nouvelle?

M.N.:  Sunt artist vizual. Din dorinţa de a fi cat mai aproape de iubitorii de artă, am creat Marie Nouvelle . Marie Nouvelle este un brand ce încoroprează arta în ritmul cotidian al vieţii de zi cu zi.

Eşarfele, bluzele, rochiile, toate creaţiile Marie Nouvelle sunt făcute din mătase 100% naturală şi înglobează colecţiile de picturi din diferitele expoziţii personale de la Muzeul Ţăranului Român, U Art Gallery şi alte locaţii de prestigiu.

 

Elegantine: Când ţi-ai dat seama că vrei să urmezi aceasta carieră?

M.N.: Am urmat paşii majorităţii din familia mea intrând la Facultatea de Drept. După stagiatura în avocatură am simţit că ceva lipseşte şi am decis că este mai bine să îmi ascult vocea interioară începând să îmi trăiesc visul pe care l-am avut dintotdeauna – acela de a picta.


mnm

Elegantine: Cum arată synopsisul parcursului educațional și profesional?

M.N.: Am studiat Dreptul şi am facut o post universitară în Studii Europene. După stagiatură , mi-am depus dosarul la Universitatea de Arte din Londra unde am fost acceptată dar la care nu m-am mai înscris în final pentru că am decis să rămân în ţară datorită unor schimbări de moment în viaţa mea. Am început să pictez iar la scurt timp am intrat la Şcoala de Artă  Bucureşti, şcoală ce îmi permitea un program flexibil şi lejer ca eu să pot să lucrez şi să mă formez în noua meserie aleasă.

 

Elegantine: Care sunt calităţile pe care trebuie să le aibă o femeie antreprenor?

M.N.: O femeie antreprenor trebuie în primul rând să-şi cunoască poziţia pe piaţa targetată. Trebuie să fie flexibila şi să cunoască nevoile potenţialilor cumpărători.

 colaj Esarfa Treasure of the Skies

Elegantine: Ce realizări profesionale te fac să ai încredere în cariera ta ?

M.N.: În primul rând trebuie să ai încredere în cine eşti şi ce ai de oferit. Într-adevar, faptul că am fost primită în breaslă cu deschidere şi am avut success cu proiectul de artă aplicată Marie Nouvelle îmi oferă imboldul să continui să fac ceea ce fac şi să dezvolt pe mai departe proiecte .

 

Elegantine: Ce iubeşti cel mai mult în viaţă?

M.N.: Intrebare simplă cu răspuns complex. De la lucrurile mici la cele mari, iubesc tot ceea ce îmi ofera armonie şi liniste. Lista ar fi foarte lungă.

 colaj Esarfa Balada

Elegantine: Care a fost cea mai dificilă experienţă cu care te-ai confruntat în cariera ta?

M.N.: Nu am avut parte încă de aşa ceva. Poate că sunt la început şi încă nu există complicaţii. Sper să nu fie totuşi nici în viitor.

 

Elegantine: Ce proiecte pregateşti in viitorul apropiat?

M.N.: Pregatesc o colecţie capsulă de haine alături de Zenya Atelier, o expoziţie personală de pictură, şi secţiunea de home décor Marie Nouvelle.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *