Luxury Intimacy

Departe de a asocia luxul cu valoarea materială, ci cu o experiență unică, exclusivistă și specială prin scopul ei de a redefini frumusețea, Antica Hair Studio este conceptul care jonglează magistral cu ideea de intimitate și puterea de seducție a imaginii. Altfel spus, frumusețea este o experiență intimă, capacitatea de a învăța să te descoperi în fiecare zi și să îți educi retina astfel încât să știe a citi în perspectivă. Ești frumoasă nu când primești complimente, nici când înveți a le accepta. Ești frumoasă abia (d)in momentul în care îți dai seama că ești frumoasă. Când iubești la tine părul, pielea, unghiile, dar mai ales stilul personal dobândit în timp prin dialogul dintre esență și aparență. Rolul Antica Hair Studio nu se rezumă la construirea unei imagini perfecte, se extinde până la sublinierea și conturarea identității personale prin relevarea celor mai frumoase trăsături fizice ca o radiografie a emoțiilor noastre.

antica1

 Cu adevărat prețios în zilele noastre este timpul. Această resursă invizibilă, intangibilă, dar care guvernează fiecare alegere pe care o facem. De cele mai multe ori, nu ne alegem pe sine. Din contră, ne lăsăm pe ultimul loc în favoarea muncii, carierei, lumii. Dar lumea suntem noi. Credem în trecut, în experiențele ce ne-au construit ca oameni, afirmăm cu tărie că în fiecare individ zace un element antic ce ne transformă în titani ai creației. Pentru că evoluția fiecăruia dintre noi este un continuu proces de creație, de făurire a unui tip de frumusețe la care poți ajunge doar cu ajutorul unui specialist.

 Prin serviciile complexe, Antica Hair Studio propune un exercițiu al concentrării simultane asupra imaginii macroscopice, cât și asupra micilor detalii care o compun. În fond, fie că vorbim despre hairstyling, tratamente faciale, manichiură sau masaje de relaxare, ceea ce ofera sunt atomi de fericire, mici acțiuni ce compun marele efect al descoperirii propriei persoane. Da, se poate, chiar și într-o lume în care nu există timp. Da, se poate, pentru că singurul lux real este acela de a fi. Frumoasă, autentică, perfectă, conștientă de tot ceea ce ești.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *