Love me now, kill me later

Zace în noi. Târâm în corpuri fragile greutatea experienţelor netrăite încă şi, pe măsură ce  înaintăm în timp, nimic nu este nou, ci o reamintire a ceea ce ştim deja. Anamnesis.  În 2013 ne-am reamintit să privim arta, moda, afacerile dintr-o nouă perspectivă,  a spectatorului care iubeşte ceea ce vede şi ucide prin uitare.

Pentru Elegantine, acest sfârşit de an miroase a început, a parfum de spectacol ce prevesteşte noi actanţi pe piaţa de lux autohtonă, experienţe din cele mai diverse şi complexe la nivel cultural şi o „domolire” a spiritului, o linişte în care ne putem auzi, ne putem răsfăţa, putem scoate eticheta preţului de pe lucrurile cu adevărat valoroase.

În decembrie-ianuarie noul număr Elegantine vă aduce interviuri inspiraţionale cu oameni ce cred că destinul nu se rezumă doar la liniile din palmă, un shooting inedit, The New Rococo, ce militează pentru curaj, pentru reamintirea trecutului şi uitarea unor elemente prezente, dar nu în ultimul rând, vă aduce un review al anului 2013 în domeniile artei, culturii, afacerilor, modei şi schimbărilor ce ne-au marcat.  Love me now, kill me later ma duce cu gandul la muzica lui Gheorghe Zamfir şi la un frig de iarnă căruia nu-i pot supravieţui decât cei care îşi amintesc.

Dăm viaţă iubind şi ucidem uitând. Zace în noi,  Anamnesis.

rococo1

Photo: Claudiu Ciprian Popa, MUA: Ramona Ursan, Hair: Mihai Stoica, Outfits: Crepe Black Collar, Shoes: Mihaela Glavan, Accessories: Roberto Bravo, Wig: Bucharest National Opera, Concept: E.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *