Interstellar: Călătorind prin univers, numărul unu la nivel global

“Interstellar: Călătorind prin Univers” este un film semnat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “Cavalerul Negru/ The Dark Knight” şi al peliculei “Începutul/ Inception”. Pelicula îi poartă pe spectatori într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depăşeşte limitele imaginabilului şi le oferă o experinta unică, interstelară.

Cu Matthew McConaugheysi Anne Hathaway în rolurile principale, filmul te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depăşeşte limitele  imaginabilului şi iţi oferă o experinţa unică, interstelară.

interstellar

Alături de actriţa nominalizată la premiul Oscar Jessica Chastain, interpretează în Interstellar: Călătorind prin Univers şi Bill Irwin, laureata premiului Oscar Ellen Burstyn, nominalizatul laOscar John Lithgow şi laureatul premiului Oscar Michael Caine. Distribuţia îi mai include peCasey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace şi David Gyasi.

Filmul epic al lui Christopher Nolan a luat 80 milioane dolari de peste mări, aducând numărul total la nivel global a unui solid de 132,300,000 dolari. Filmul a fost deschis în aproape fiecare piață internațională majoră.

“Interstellar” a făcut bine în anumite formate premium. Mai mult de o oră a filmului a fost împușcat cu camere Imax, care au ajutat-l ridic un sterlină 7,200,000 dolari pe 206 de ecrane Imax. Care reprezintă cea mai bună deschidere Imax pentru un titlu 2D, iar rezultatele sale cele mai bune pentru o lansare în noiembrie.

Printre piețele notabile în cazul în care “Interstellar” a atras mulțimile au fost Coreea, unde a debutat la 14.100.000 dolari, Regatul Unit, cu o cifră de 8.400.000 dolari și Rusia cu o premieră 8.100.000 dolari.

Ajutându “Interstellar” la box-office a fost că Disney deține înapoi “Big Hero 6” în cele mai multe teritorii străine. Filmul a luat 7,100,000 dolari de peste mări de la o mână de teritorii, cum ar fi Egipt, India, Indonezia, Vietnam și Grecia. Acesta va ateriza în majoritatea piețelor externe, în decembrie și ianuarie.

 

One Comment

  1. Bluehost are great for the price – they get quite a bad wrap from the developer community, but for less than $5/month they’re hard to beat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *