În căutarea aither-ului pierdut

Pământ, aer, apă, foc. Cele patru elemente primordiale, la care se adugă un al cincilea care compune cerul: aither. Cu cât ne apropiem mai mult, cu atât ne distanţăm de el. Poate acesta este şi paradoxul care îl defineşte şi îl face atât de fascinant, prezenţa în absenţă.

Elegantine vă propune ca luna aceasta să acordaţi atenţie acestor elemente care compun realitatea vieţilor noastre. Vă propunem un drum pe verticală, în căutarea celui de-al cincilea element, o călătorie la clasa I, pe care o veţi putea realiza prin teatru, muzică, dans, cinematografie şi, nu în ultimul rând, prin conversaţie cu oameni ce s-au apropiat de el. Camelia Şucu vorbeşte despre feminitate ca valoare a timpurilor noastre, Claudiu Ciprian Popa radiografiază lumea filmului, Anda Bolohan surprinde, prin fotografie,  ideea depărtării în ochii modelelor, iar imaginaţia ne va fi atinsă de prezentarea celor mai frumoase castele pe apă.

IMG_7503

Elegantine crede că luxul este emoţie, nu material. În goana după palpabil, am deformat ideea aristocraţiei spirituale. Unde începe cerul? Luxul, un soi de aither uşor de văzut, greu de înţeles.

IMG_7716-3-2

Fragment Fashion Editorial by Anda Bolohan, Elegantine Elements Issue: www.elegantine.ro/magazine/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *