Haute Chocolaterie

Eşti copil, ai mânca ciocolată. Creşti, situaţia nu se schimbă. Fericit sau trist, ciocolata este binevenită. Deşi codaşi între europeni, cu 1,7 kg de ciocolată consumate într-un an pe cap de locuitor (faţă de 11 în Elveţia), orice român ştie să aprecieze şi să savureze gustul unei ciocolate fine.

Dacă Haute Couture reprezintă crema modei, Haute Chocolaterie este bomboana cu totul. Pierre Marcolini a transformat ciocolata într-o adevărată artă, un lux şi o extravaganţă. Praline cu zmeură sau cu apă de trandafiri, boabe de cacao din Trinidad şi vanilie din Madagascar, trufe umplute cu cremă de şampanie şi colectia tabletelor de ciocolată cu savorile lumii. Combinaţia perfectă, care ar corupe chiar şi cel mai aprig dietetic din lume.

Pentru aceia care vor să cadă pradă tentaţiei, buticurile Pierre Marcolini se găsesc în Belgia, 7 din 10 la Bruxelles, dar şi în ţări precum Franţa, Marea Britanie, Monaco sau Japonia. Totuşi, cu intenţia de a oferi tuturor oamenilor un vis, site-ul www.marcolini.be vă stă la dispoziţia pentru comenzi. Iar preţul acestui vis variază între 20 şi 140 de euro pentru o cutie.

Dacă însă doriţi să faceţi o plimbare pană în ţara mamă a ciocolatei, vă sugerăm hotelul Metropole, situat în centrul oraşului, convenabil de aproape de fabrica Marcolini. Astfel, o escapadă romantică în doi s-ar rezuma la 800 de euro biletul de avion, 360 de euro camera de hotel pentru două nopţi, plus ciocolata.

Desigur, satisfacerea micilor capricii, precum zborul la clasa business sau mărimea camerei de hotel ar putea ridica preţul până la 2700 euro. Dar ciocolata rămâne tot ciocolată, iar noi nu ar trebui să uităm scopul plecării noastre.

 

(Sursă foto: www.marcolini.be)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *