Gustul bunului gust : Deschiderea Le OacOac Bistro

Pentru că micile emoții constituie cele mai frumoase amintiri, noul Bistro Le OacOac by Taverna Racilor, situat pe Bulvardul Libertății, nr. 20, va fi deschis publicului iubitor al bunului gust începând cu data de 27 februarie, ora 18:00. Acesta răpește un strop din farmecul Parisului și îl transformă în ingredientul de nelipsit în preparatele puse la dispoziție, printre care și celebrul „pui de baltă” ce poate fi acum savurat într-o atmosferă aparte, potențată de vecinătatea unei clădiri celebre în lumea întreagă, precum Casa Poporului.

dsc_1391

După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lansează în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine: „Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă”.

Frogs-08112011-591

Simplitatea și grandoarea se unesc într-un exercițiu al gustului și formei, caracterizând armonios varietatea de produse culinare ce pot fi regăsite în meniul restaurantului. De la celebrele croissante până la delicioasele fructe de mare, preparate din pește sau raci care provin din propria crescătorie situată în județul Giurgiu, înconjurul lumii nu a fost nicicând mai simplu de realizat. Pentru că Le OacOac Bistro preia într-o formă unică din tradiția Tavernei Racilor, de a oferi oamenilor plăcerea de a experimenta și a-și pune o dorință de fiecare data când mănâncă ceva nou.  Altfel spus, este un creator de emoții ce  propune o călătorie interioară, o redescoperire a ta și a celor dragi prin intermediul gustului.

img_1814b

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *