Grăbeşte-te încet!

Recunosc:  îmi plac expresiile italiene! Şi nu atât pentru muzicalitatea lor, cât pentru profunzimea concentrată în cuvinte simple. Se cuvine, aşadar, să oferim câteva indicii legate de tema lunii aprilie pe care Elegantine o propune iubitorilor de esenţe. Consumatorilor de lux. Viavai vă poate duce cu gândul la o mişcare continuă, în care venirea şi plecarea se succed firesc, fără să lase timp analizei. Viavai descrie perfect situaţia actuală a pieţei de lux la nivel internaţional: lansări de produse, retragerea altora, confirmarea unor tineri designeri, apariţia unor noi branduri, dispariţia lor, dar întotdeauna susţinute de un flux continuu al evenimentelor.

_CCP0335_2

Dacă lucrurile se petrec, în aparenţă, fără pauze şi fără a ne oferi vreun răgaz de gândire, Elegantine se întreabă luna aceasta: „de ce atâta grabă?” . Avem nevoie să privim, să analizăm, să testăm noile produse şi abia apoi, să le iubim sau să le aruncăm. De la cea mai scumpă băutură din lume până la idei de decor interior şi informaţii oferite de antreprenori sau artişti de succes, în aprilie încetăm să fugim de lucruri şi le lăsăm pe ele să treacă pe lângă noi cu viteza lor firească. Festina lente!

_CCP0361_2

 

_CCP0269_3

Photo: Claudiu Ciprian Popa

Styling: Daniela Mihailescu

Model: Corina Bianca Ifrim

MUA: Ramona Ursan

Hair: Dionisie Lupu

Fragment fashion editorial for Elegantine Magazine, shootingul integral-sectiunea Couture.

 

One Comment

  1. Ceea ce ati facut este minunat! Cat de expresiva este Corina Bianca Ifrim. Tablourile si restul recuzitei nu puteau fi alese mai bine. FELICITARI!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *