Creed Aventus for Her intr-un singur cuvant

De fiecare data cand ma viziteaza, mama mea imi spune ca sunt bolnava. Nu ca am o problema, ci ca sunt realmente bolnava cu parfumurile. Pentru ca tocmai le-am numarat, mi-au iesit 48. Nu este un numar formidabil, dar daca le pun la socoteala si pe cele de care ma despart in mod constant, un lucru este clar: nu sunt genul de persoana care sa aiba o semnatura olfactiva. Si nici nu imi doresc! Ar fi pacat, cand dincolo de branduri si esente comerciale, exista un fascinant univers al parfumeriei de nisa. Aici vei fi intampinat de povesti si idei despre Frumos ascunse in sticle de colectie.

niche
De doua saptamani mi-a furat inima Creed Aventus for Her. Gasesc de-a dreptul fabulos faptul ca reuseste sa trezeasca aceleasi sentimente de putere, libertate, determinare precum varianta dedicata Lui, inspirata de viata unui celebru imparat din vremuri istorice. De data aceasta, parfumul se deschide cu un discret, dar inconfundabil touch feminin redat prin notele de varf si asocierea bergamotei, marului verde egiptean, notelor de lamaie, patchouli, violeta si piper roz. Cei care iubesc celebrul Aventus nu vor ramane indiferenti la editia ‘for Her’ lansata in iunie 2016.

Aventus-for-Her-FA16-hires-1600x1199
Dupa ce notele de mijloc, precum lemnul de santal Mysore, trandafirul, moscul si styraxul iti desfata simturile, ambra, piersica dulce, liliacul, insotite de ylang-ylang si coacaze negre incheie magistral cele trei capitole: tinteste, loveste, cucereste. Acesta a fost si primul gand pe care l-am avut cand am privit ambalajul. Calaretul este reinterpretat prin imaginea amazoanei pe cal, care tine in mana arcusul, lasand impresia ca tocmai si-a trimis sageata in directia spre care se indreapta.

elements
Razboiul, pacea si iubirea sunt o nesecata sursa de inspiratie pentru artisti. Dar si pentru artizanii parfumieri. Daca ar fi sa descriu experienta Creed Aventus for Her intr-un singur cuvant, as numi elementul care le uneste pe toate, despartindu-le in acelasi timp: ‘libertate’. Inexorabila stare de a-ti urma inima. In asta rezida farmecul Aventus (fie ca vorbim despre Ea sau despre El), in jocul oximoronic pe care il emana: noblete, aristocratie, dar si libertate, puterea de a sfida regulile. Mirosul atemporalului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *