Cel mai mare complex de evenimente din Romania se deschide în București

Zona Romexpo din capitală se pregătește să găzduiască un important punct de atracție al divertismentului nocturn dar si al evenimentelor  exclusiviste private si corporate. Spatiul este ideal pentru companiile care sunt în căutarea unor locatii încăpătoare si dotate la cele mai inalte standarde tehnice.

Pe 25 noiembrie 2017 va fi inaugurat FACE CLUB BUCHAREST, cel mai mare complex de acest fel din România, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp si este situat in cadrul Romexpo. Complexul cuprinde un club de noapte, săli de evenimente de tip ballroom și un restaurant de fine-dining, toate construite la dimensiuni impresionante astfel încât să poată găzdui un număr cât mai mare de persoane. FACE CLUB BUCHAREST face față cu brio exigențelor companiilor din București și din țară care pot organiza aici conferințe sau petreceri corporate.

Club Face Romexpo (10)

Un club cu o capacitate de 2.000 de persoane, două săli de evenimente cu o capacitate de peste 800 mp și un restaurant in cadrul caruia vor găti chefi cu experiență internationala, alcatuiesc FACE CLUB BUCHAREST – cel mai mare complex de entertainment din România.

”Realizarea unui astfel de complex a plecat de la premisa evidentă că Bucureștiul are nevoie de acest gen de locație integrată, care să asigure atât servicii speciale cât și capacitate mare de găzduire. Clubul poate primi 2.000 de persoane, fiind ideal și pentru evenimente corporate. Sălile de tip ballroom și restaurantul vor furniza servicii de mare calitate, gestionate fiind de un grup de manageri din străinătate. Ca avantaj adiacent, complexul beneficiază și de o parcare generoasă care exclude din start această problemă a capitalei. Suntem convinși că marile companii vor găsi aici spațiul ideal care să facă față exigențelor lor”, a declarat Cesar Waelivaara, manager al Face Club Bucharest.

Club Face Romexpo (4)

Clubul, construit pe o suprafață de 3.000 de mp, este cel mai mare din București și a fost astfel gândit și decorat pentru a crea o experiență unică de entertainment. Pe ecranele LED imense, dispuse pe 600 metri, vor fi proiectate imagini spectaculoase tematice, oferind clientilor o experienta vizuala unica. Tavanul va recrea imaginea unui cer senin, plin de stele, un decor nemaiintalnit în peisajul cluburilor bucureștene.

”Din cunoștințele noastre, doar sălile de la Palatul Parlamentului au capacitatea de a găzdui un număr așa de mare persoane. Știm că pentru companii este important să poată avea la dispoziție un spațiu în care să adune toți angajații și colaboratorii și că, de multe ori, le este greu să-l găsească”, a adăugat Cesar Waelivaara.

Parcarea proprie poate susține prezența a peste 400 mașini și va fi gratuită pentru clientii clubului si pentru companiile care organizeaza evenimente, beneficiind, la cerere, și de serviciul de valet parking.

Adiacent, complexul cuprinde si o zona verde cu padure, spatiu care poate fi cu usurinta folosit pentru evenimente in aer liber sau diverse activari de brand. Pentru vara anului 2018 sunt deja programate o serie de evenimente și petreceri care vor crea o atmosferă de neuitat pentru cei prezenți.

Web: www.faceclubbucharest.com

E-mail: office@faceclubbucharest.com

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *