CASTIGATORII GALEI PREMIILOR IN INDUSTRIILE CREATIVE, editia a II-a

Festivalul International Kasta Morrely Fashion Week 2015 a gazduit editia a II-a a Galei Premiilor în Industriile Creative — Creative Industries Awards®, prima gala din lume de acest fel, ce premiaza personalitati si institutii care prin activitatile lor contribuie la dezvoltarea industriilor creative. Gala s-a desfasurat la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, in zilele 28 si 29 octombrie 2015.

Creative Industries Awards® este singura gala de acest fel din lume, marca inregistrata a brandului Kasta Morrely, in care sunt premiate atat marile valori din zona designului vestimentar, cat si tinerele valori care prin talentul de care dau dovada prezinta un real potential de performanta pentru viitor in industriile creative.

Gala Premiilor in Industriile Creative – Creative Industries Awards®, s-a bucurat anul trecut de participarea a 28 de promotori europeni din industriile creative si antreprenoriatul creativ din 8 state europene. La editia de anul acesta (a Creative Industries Awards)  au fost participanti si castigatori din 8 state si doua continente: Asia si Europa.

 Creative Industries Awards Ylianna Danko

Iata lista castigatorilor:

Premii de Excelenta in industriile creative

OlandaADDY VAN DEN KROMMENAKER (royal fashion designer), Premiu de Excelenta pentru contributia la farmecul si stralucirea vedetelor si regalitatilor pe covorul rosu international in jurul lumii.

IndiaSUSHMA PATEL, Premiu de Excelenta pentru promovarea valorilor traditionale in industria creativa a artei vestimentare contemporane.

LibanGABY SALIBA, Premiu de Excelenta pentru talent remarcabil si cariera de succes in industria modei highclass.

DubaiALY FAWAZ, Premiu de Excelenta pentru talent remarcabil si cariera de succes in industria modei highclass.

Italia S.A.R. & I. DON BASILIO CALI, Gran Maestro O.S.J. Malta, Principe Rurikovich, Duca di San Lorenzo, di Jesidan, Granduca di Emmatha, Premiu de Excelenta pentru sustinerea tinerelor valori si performantei in industriile creative.

ItaliaTINA ARENA, Premiu de Excelenta pentru talent remarcabil si cariera de succes in industria modei.

ItaliaSARTORIA ROBU, Premiu de Excelenta pentru rezultate remarcabile, profesionalism si succes international in industria modei.

ItaliaADRIANA AGOSTINI, Premiu de Excelenta pentru talent remarcabil si cariera de succes in industria modei.

RomaniaGEORGE HOJBOTA, Premiu de Excelenta pentru originalitatea talentului artistic si cariera de succes in industria modei romanesti.

Romania VICTORIA SAVA, Premiu de Excelenta pentru promovarea valorilor traditionale in industria creativa a artei vestimentare contemporane.

RomaniaATMOSPHERE FASHION, Premiu de Excelenta pentru performanta antreprenoriala in industria creativa a modei.

Romania CRISTIANA MARIA PURDESCU, Premiu de Excelenta pentru promovarea valorilor traditionale in industria creativa a artei vestimentare contemporane.

Premii de Excelenta pentru contributia adusa la promovarea internationala a valorilor autentice din industriile creative:

DubaiSAMER EL RATTA, Manager executiv Revista “Moda Style International”

ItaliaBRUNO BALDASSARI, Revista “Dona Impressa”

R.MoldovaYLIANNA DANKO, fashion editor

UcrainaTANIA TUKA, fashion manager.

In cadrul Festivalului international Kasta Morrely Fashion Week 2015, alaturi de designerii castigatori ai Galei Premiilor in Industriile Creative si-au prezentat cele mai recente colectii designeri de top nationali si internationali: ATELIER COUTURE, NICOLETA OBIS, ANKI PERMODA, MIRANDI, ATELIER GLAM, ALINA HULEA, TATIANA BELI (Italia), LAFRESS BY MARI SHELUDKO AND VALERI PASSE (Ucraina), ALINA SPATARU (R.Moldova), SEROUSSI, VALY BOICIUC, ELITE MARIAJ, ALEXANDRA CALAFETEANU, CITY BOUTIQUE.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *