Business in Bloom

Deschis in luna mai a acestui an, Bloom Bistro&Bar este locul in care tinerii antreprenori se intalnesc o data la doua saptamani pentru a face schimb de idei, informatii, experiente. Cu un design prietenos ce imbie la dezbracarea de formal si de o atitudine distanta, spatiul a fost gandit ca un loc in care deliciile culinare se impletesc cu o atmosera relaxata. Ba mai mult, evenimentele organizate aici saptamanal vin in intampinarea gusturilor si preferintelor celor care iubesc muzica live, bucataria fusion sau traditionala, dar mai ales, starea de bine.

bloom
Bloom Business Table este evenimentul de business networking ce are loc  lunea, la fiecare doua saptamani, incepand cu ora 19:30. Daca participantii trebuie sa confirme participarea din timp, din cauza cererii tot mai crescute si a numarului limitat de locuri, organizatorii ii surprind de fiecare data cu un invitat pe masura care spune povestea afacerii lui si impartaseste din experientele traite cu cei care doresc sa urmeze calea antreprenoriatului.

bloom2
Gandit ca o oportunitate, un instrument deschizator de usi, Bloom Business Table mizeaza pe absenta oricarei taxe de participare. Cu scopul de a construi o comunitate puternica de antreprenori gata sa se sustina si care pot contribui la ideea de schimbare, Bloom Bistro&Bar devine locul de intalnire al ideilor marete, intrebarilor ce necesita raspuns, muzicii si armoniei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *