Boss Bottled Reloaded: Jocul olfactiv al absenței

Parfumul rămâne, fără doar și poate, ultima haină care îmbracă o persoană, touch-ul de unicitate și emoție pe care aceasta o lasă în urma ei. Vorbim, în fond, de o haină străină atingerii, imposibil de capturat prin privire, dar mai prezentă ca oricând în absența ei fizică.

Boss Bottled Reloaded by Hugo Boss este redarea olfactivă a succesului. Pentru că El, cel care traduce reușita prin melanjul dintre viața personală, profesională și socială, nu crede în trenduri, modă și curente. El crede în eternul masculin, în eleganța de a fi și, mai presus de orice, crede că succesul este felul de a privi lumea. O lume capturată într-o sticlă. Ediția limitată Boss Bottled Reloaded propune un nou ambalaj de culoare închisă ce reflectă ideea de simplitate și eleganță. Pentru că luxul înseamnă, în primul rând, simplitate.

boss 2

Man of Today, noua campanie Hugo Boss a cărei imagine este nimeni altul decât Gerard Butler, vorbește despre bărbatul contemporan pentru care a fi actual înseamnă, în primul rând, a fi sigur pe sine, trăindu-și viața cu pasiune și determinare. Fără cosmetizări și artificii, fără compromisuri și efortul aparențelor. Pentru că nu forma, ci fondul contează pentru El, Man of Today, acordul mutual între Vechi și Nou, tradiție și avangardă.

boss22

One Comment

  1. Uite ca am dat peste asta pagina web despre Boss Bottled
    Reloaded: Jocul olfactiv al absenței , cautand despre maramu.
    Acum iti spun ca faci treaba super. iti recomand sa cunosti si pagina web http://cazare-maramures.net un site despre tara maramuresului.

    Mult spor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *