Asigurarea medicala internationala: perspectiva femeilor din business

Conform unui studiu recent al Comisiei Europene, din cei 7,3 milioane de lideri de business din Europa, 1 din 3 este femeie. Mai exact, 2,6 milioane de femei activează în poziții manageriale, ceea ce reprezintă 35% din procentul total.

În România, numărul lor este de aproape 100,000 și tot Comisia Europeană declară că acestea reprezintă, la momentul actual, baza creșterii economice în Europa.

Când vine vorba de sănătatea lor, femeile din mediul de afaceri tind să neglijeze probleme medicale inofensive precum oboseală cronică, tensiune crescută sau migrene, având ca motiv lipsa de timp, conform unui raport al Harvard Business Review. În mod paradoxal, același raport arată că femeile sunt principalul factor de decizie când vine vorba de sănătatea celorlalți membri ai familiei.

medical insurance

De ce au nevoie femeile de afaceri de asigurare medicală?

Din cauza fluctuațiilor hormonale, femeile sunt predispuse unor afecțiuni medicale precum răceli, migrene sau creștere în greutate, afecțiuni care pot rezulta în boli cronice grave, dacă nu sunt tratate corespunzător. Printre acestea se numără afecțiunile cardiovasculare, cancerul mamar sau bolile autoimune.

Atât prevenția cât și tratamentul simptomelor inofensive sunt esențiale pentru reducerea riscului apariției unor astfel de afecțiuni, însă deficiențele din sistemul medical, precum și costurile ridicate pot reprezenta un obstacol în accesarea serviciilor medicale.

Planurile de asigurare de sănătate facilitează accesul la servicii medicale de calitate și furnizori medicali de top și oferă acoperire pentru o gamă largă de servicii preventive sau de urgență, personalizate pentru nevoile femeilor. Astfel, o poliță de asigurare medicală include acoperire pentru analize de laborator, control medical de rutină, tratament medical în ambulatoriu sau cu spitalizare, precum și pentru servicii de prevenție pentru boli cronice.

De ce asigurare internațională de sănătate?

Asigurarea medicală internațională poate fi un aliat al femeilor care călătoresc des, fie în interes de afaceri, fie în interes personal. Un astfel de plan poate fi accesat în întreaga lume, pentru o gamă largă de servicii medicale de la furnizori de top.

Totodată, planurile de asigurare internațională de sănătate au o acoperire mai mare, de până la 3 milioane de euro/an și pot fi folosite de întreaga familie.

Printre serviciile medicale incluse în aceste polițe se numără intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată sau chiar tratament pentru cancer și transplant de organe sau măduvă.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *