Actorul Vasile Calofir a ancorat la Căpitan în Bucătărie!

Căpitan în Bucătărie a lansat și cel de-al doilea episod al emisiunii, la o săptămână de la data în care publicul a fost invitat să navigheze spre portul numai bun de savurat.

În a doua ediție a emisiunii, Căpitanul a aruncat ancora într-un loc de poveste și a deschis ferestrele spre evadare în lumea de la sat, unde mergi în grădină să culegi recoltele coapte de toamnă, cu plită și cuptor în curte și-o gospodărie ca-n amintirile din copilărie.

Într-un astfel de decor, n-a durat mult și de jur împrejurul casei au început să se-nvârtă miresme care anunțau mare ospăț în bucătăria Căpitanului. Meniul de bord a cuprins ”Ceaunul Căpitanului”, însoțit de turte coapte pe plită, moment în care atât membrii echipajului cât mai ales invitatul special al emisiunii, au retrăit clipe din copilărie, când mâncarurile pregătite de bunici îi adunau în jurul mesei.

capitan in bucatarie ep.2 foto 3

La fel au stat lucrurile și în cazul actorului Vasile Calofir, invitat la Căpitan în Bucătărie în cea de-a doua ediție. Camelia Căpitanu, în rol de Căpitan în Bucătărie, s-a așezat cu oaspetele său la masă, discutând împreună despre vremurile de altădată, fiind inspirați atât de masa pregătită tradițional, cât și de locul unde s-au desfășurat filmările.

Cu această ocazie, Vasile Calofir și-a amintit  despre copilăria sa: ”Noi eram 15-20 de persoane în fiecare zi la masă”, iar gustul copilăriei e cel de fasole cu cârnați și pulpă de vițel afumată, pregătită de bunica lui.

Vasile i-a mai spus Căpitanului că pentru a ajunge la masă, a fost nevoit să fugă de la repetiții, așa că era cazul să aflăm ce ni se pregătește. Ei bine, pe 22 octombrie, are loc premiera spectacolului ”Încurcături la Nivel Înalt”, în care Vasile Calofir joacă alături de actori precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc etc. Cu această ocazie, Vasile ne-a dezvăluit și câteva detalii despre rolul său: ”Joc un detectiv particular care e mort chiar de la începutul piesei. Așa cred ei, ceilalți din piesă, dar el se trezește la un moment dat, e doar leșinat.”

Începând cu al doilea episod, echipa Căpitan în Bucătărie s-a hotărât să satisfacă și pofta de cunoaștere a publicului său, lansând o nouă rubrică – ”Spune-mi ce mănânci, ca să-ți spun cine ești”, în care preferințele gastronomice sunt explicate din punct de vedere psihologic. Este vorba despre psihologia alimentară, un domeniu mai puțin discutat, dar care este prezentat pe înțelesul tuturor la bordul emisiunii, de către psihologul și trainer-ul Cătălina Olteanu.

Din episodul cu gust de vizită la bunici, puteți gusta aici:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjb9cilya2MHsNmk9VTLn8UwqcI9gWkTx

vizual capitan in bucatarie

Camelia Căpitanu: ”În episodul doi n-am simțit că muncesc. Am simțit că retrăiesc o parte din copilărie.”

Locația în care a fost filmată ediția aceasta a emisiunii este una specială, fiind o casă veche de chirpici, pe care proprietarii au consolidat-o, renovat-o și extins-o după metoda tradițională.

Despre emisiunea Căpitan în Bucătărie:

•             Căpitan în Bucătărie este o emisiune de divertisment, preparată de Camelia Căpitanu și echipajul Căpitan in Bucătărie. Modalitatea de prezentare a rețetelor este una relaxată, spusă cu zâmbetul pe buze. În fiecare ediție, la Căpitan în Bucătărie intră câte un invitat special, care poartă o discuție relaxată alături de Camelia Căpitanu – la fel cum ar sta de vorbă doi prieteni care se întâlnesc să ia masa împreună – iar în cadrul interviului, sunt dezvăluite informații noi.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *