Eterna primavara a bunei dispozitii

Daca ar exista un ghid cu pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a ne simti bine, cu siguranta multa lume l-ar citi si respecta intocmai. Dar cum starea de bine nu poate fi redusa la cateva indemnuri, Bloom Bistro&Bar o recreeza prin experientele pe care le propune de-a lungul unei saptamani. Atmosfera destinsa, relaxata si invitatia de a iesi din rutina zilnica sunt caracteristicile unei seri specifice Bloom.

bloom3

Dupa cum insusi numele prevesteste, exista o eterna primavara in care oamenii infloresc prin momente special concepute pentru a le hrani nevoia de Frumos. Serile cu muzica “a la francais” sau cele in care vioara completeaza pianul iesind din tiparele deja cunoscute au devenit deja o traditie pentru bistro-ul din George Enescu nr. 10. Recent introdus in lista evenimentelor Bloom Bistro&Bar, momentul artistic ce impleteste jazz-ul si saxofonul este nu o atractie, ci o distractie a simturilor, gandurilor, emotiilor despre care simpla rasfoire virtuala a fotografiilor surprinse in timpul serilor dedicate poate spune mai multe.
bloom2
Ceea ce surprinde, insa, la acest loc in care buna dispozitie pare a fi singurul concept care sta la baza lui, este posibilitatea de a intalni mereu oameni care ies din tiparul prejudecatilor. Savurarea unui moment personal si conturarea ideii de intimitate in mijlocul unei multimi tin de alegerea personala si sunt facil de obtinut fara efort. Melanjul de persoane si diferente, de la varsta, nationalitate si stil de viata imbraca Bloom Bistro&Bar intr-o haina a relaxarii cu un touch eclectic.
bloom4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *